Після невдачі на Kickstarter український «розумний» браслет спробує щастя на Indiegogo (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Після невдачі на Kickstarter український «розумний» браслет спробує щастя на Indiegogo (відео)

Технології&Авто
3477
Компанія Hideez Technology, Inc днями запустила збір коштів на краудфандинговій платформі Indiegogo. Команда хоче зібрати $ 35000 на пристрій під назвою SafeBand.
Це – система, що складається з «розумного» браслета, міток і софту, яка дозволяє віддалено стежити за речами.
Це не перший раз, коли проект виходить на краудфандингову платформу. Наприкінці минулого року SafeBand вивели на Kickstarter, але вже на середині кампанії зі збору $ 100000 стало ясно, що необхідної суми не набереться. Так що кампанію згорнули. Можливо, на Indiegogo проекту пощастить більше.
Головний офіс Hideez Technology знаходиться в Канзасі, але команда розробки перебуває в Україні. У цій компанії працює багато колишніх розробників PocketBook, у тому числі засновник PocketBook Олег Науменко.
Система SafeBand працює так: на цінні речі, наприклад, ключі від машини, можна помістити електронні мітки і стежити за ними за допомогою браслета або програми. Браслет зможе повідомити власника про те, що він, наприклад, виходить з дому, забувши ключі або сумку. А за допомогою програми можна, наприклад, знайти припарковану машину або річ в будинку, до якої була прикріплена мітка.
Додаток SafeBand може використовуватися і для захисту персональних даних, його можна налаштувати таким чином, щоб він активував фронтальну камеру смартфона кожного разу, коли його намагається використовувати не сам власник.
Браслет і мітки пов’язані через Bluetooth Low Energy з іншими пристроями, так що їх можна використовувати і для авторизації. Коли власник браслета підійде або віддалиться від техніки, вона автоматично заблокується або розблокується. Заряду батареї пристрою вистачить від тижня до місяця, залежно від інтенсивності використання.
У масове виробництво SafeBand хочуть запустити вже у вересні цього року.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас