У 2016 році кожен третій смартфон буде двосімочний — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2016 році кожен третій смартфон буде двосімочний

Технології&Авто
337
У наступному році кожен третій продаваний смартфон у світі підтримуватиме установку двох SIM-карт одночасно. Такий прогноз зробили в дослідницькій компанії Strategy Analytics.
Аналітики очікують, що в 2015 році продажі двосімочних смартфонів в глобальному масштабі зростуть на 19% відносно торішніх і складуть 431 млн екземплярів. У 2016-му їх буде продано 514 млн одиниць при загальному обсязі ринку «розумних» телефонів в 1,6 млрд штук.
В даний час найбільшими ринками збуту пристроїв з двома «сімки» є Китай і Індія. Високий попит обумовлений тим, що подібні апарати допомагають користуватися одночасно тарифами, вигідними для телефонних дзвінків і мобільного Інтернету.
Крім того, двосімочні трубки дозволяють економити в роумінгу і позбавляють від необхідності користуватися двома окремими телефонами для особистих і робочих цілей, пояснила аналітик Strategy Analytics Лінда Суї (Linda Sui).
Як відзначають фахівці, такі великі виробники смартфонів, як Samsung Electronics, Lenovo і Micromax, активно просувають Android-моделі з двома слотами для SIM-карт, у той час як Apple як і раніше обділяє увагою цей сегмент ринку смартфонів об’ємом понад півмільярда пристроїв.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас