Tesla Motors поставила рекорд з продажу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla Motors поставила рекорд з продажу

Особисті фінанси
1735
Показники продажів Tesla Motors у другому кварталі перевершили не лише очікування аналітиків, а й прогнози самої компанії.
За три місяці, що закінчилися 30 червня, американський виробник продав 11507 електромобілів Model S седан, що стало рекордним показником для компанії. Керівництво Tesla Motors в квітні цього року прогнозувало, що буде продано від 10 тис. до 11 тис. електромобілів.
З початку року акції Tesla Motors зросли на 24%. Таким чином, на думку аналітиків, Tesla Motors вдало підійшла до запуску в продаж своєї нової моделі – позашляховика Model X.
Запуск планується на вересень цього року. Компанія вже отримала кілька тисяч попередніх заявок на цю модель.
Як відзначають експерти, автомобілі Tesla Motors користуються відносно більшою популярністю у споживачів порівняно з іншими виробниками електромобілів.
Її Model S здатна проїхати до 435 кілометрів на одній зарядці, в той час як більшість аналогічних моделей інших виробників гарантують подолання відстані менше 160 кілометрів.
Крім того, додаткова перевага Model S полягає в тому, що вона вміщує до семи пасажирів, розганяється до 100 км/год за п’ять секунд, а її салон обладнаний сенсорним екраном з діагоналлю 17 дюймів з можливістю підключення до інтернету.
За матеріалами:
Коммерсантъ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас