Великий американський страховик зареєстрував в Україні торговий знак — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Великий американський страховик зареєстрував в Україні торговий знак

Світ
1155
Великий американський страховик Liberty Mutual Insurance Company (США) 25 червня зареєстрував в Українському інституті інтелектуальної власності “Укрпатент” знак для товарів і послуг, повідомляється на сайті “Укрпатенту”.
В інформації також наголошується, що компанія, зокрема, здійснює послуги із страхування і перестрахування всіх видів, послуги з страхового посередництва, по консультації в сфері страхування і перестрахування, послуги з управління діяльності, ліквідації збитків та врегулювання претензій по всіх видах страхування і перестрахування, введення справ зі страхування і перестрахування (в якості синдикату страхового товариства Ллойдс в Лондоні).
Група Liberty Mutual була заснована в 1912 році в Бостоні, США. Основним напрямком бізнесу Liberty Mutual є автострахування. Компанії групи працюють в США, Європі, Азії та Латинській Америці.
Активи групи за підсумками 2014 склали $124 293 млрд, чиста підписана премія – $39,631 млрд. Група займає 78 місце в списку журналу Fortune за 2015 і володіє високими рейтингами фінансової стійкості: “А” (відмінний) AM Best Co; “A” (сильний) Standard&Poor’s; “A2” (хороший) Moody’s.
В даний час в Liberty Mutual працюють понад 50 тис. осіб більш ніж в 900 офісах по всьому світу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас