У "Борисполі" запустили пілотний проект по роботі з таксі, хочуть обійти "плату за кришування" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У "Борисполі" запустили пілотний проект по роботі з таксі, хочуть обійти "плату за кришування"

Особисті фінанси
930
У міжнародному аеропорту “Бориспіль” почав роботу пілотний проект з організації роботи таксі: спецтехнологія забезпечує гарантовану подачу автомобілів в першу лінію перед терміналом D в кількості не менше 5 машин 24 години на добу.
Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.
Як пояснив в.о. генерального директора аеропорту “Бориспіль” Євген Дихне, всі водії, машини яких сьогодні знаходяться на першій лінії, пройшли обов’язковий курс ICAO з авіаційної безпеки та отримали відповідні сертифікати.
Керівництво аеропорту “Бориспіль” нагадує, що продовжує безстроковий прийом заявок від служб таксі.
“Кожен перевізник, який має документи, що підтверджують законність надання послуг з перевезення пасажирів і відповідає вимогам аеропорту, може взяти участь в реалізації цього проекту безстроково. Планується, що перевезення в/з аеропорту” Бориспіль “будуть здійснюватися ліцензованими перевізниками на автомобілях, які оснащені системою кондиціонування, подушками безпеки і містким багажним відділенням. Оплата послуг відбуватиметься після прибуття до місця призначення виключно за даними таксометра “, – йдеться в повідомленні міністерства.
Нагадаємо, останнім часом в соцмережах активно скаржилися на те, що в “першій лінії” біля терміналу D знаходилися тільки дорогі таксі – 300 грн до Києва, а які дешевше – 200 грн – тих не пускали, і пасажири були змушені добиратися до них, перебираючись через бетонний бордюр.
“Це просто маленький приклад того, що діється в країні. Зручність людей нікого не цікавить, створення можливостей для бізнесу та конкуренція нікого не цікавить. Моє припущення, 100 грн зверху – це плата за кришування. Якщо так робити, вартість послуг неминуче зростає. Ось чому у нас ніхто ні бізнесом займатися не буде, ні інвестувати не буде”, – написав Андрій Юхименко в Facebook.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас