"БРСМ-Нафта" виграла суд про захист ділової репутації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"БРСМ-Нафта" виграла суд про захист ділової репутації

Енергетика
941
БРСМ-Нафта” виграла суд про захист ділової репутації у президента асоціації “Об’єднання операторів ринку нафтопродуктів України” Леоніда Косянчука.
Про це повідомляє прес-служба компанії.
У повідомленні наголошується, що Косянчук раніше заявляв у ЗМІ про те, що “БРСМ-Нафта” продає неякісне паливо і займається самостійним виготовленням бензину. Після тривалого вивчення матеріалів справи, суд визнав неправдивими звинувачення Косянчука і зобов’язав найближчим часом публічно спростувати їх.
Інформацію, поширену Асоціацією, суд визнав недостовірною та такою, що принижує ділову репутацію компанії “БРСМ-Нафта”. Тепер у Косянчука є два тижні на її публічне спростування.
“Господарський суд міста Києва своїм рішенням від 18.06.2015 у справі №910 / 7467/15-г визнав недостовірною і не відповідає дійсності, принижує честь, гідність та ділову репутацію мережі” БРСМ-Нафта “, інформацію, поширену Асоціацією” Об’єднання операторів ринку нафтопродуктів України “, зокрема, її президентом Леонід Косянчук, в ефірі” Радіо Вести “, зобов’язавши останнього її спростувати протягом 15 днів з моменту набрання рішенням законної сили”, – йдеться в постанові.
Нагадаємо, виступаючи в ефірі вечірньої студії радіостанції “Радіо Вести” в листопаді 2014 року, під час обговорення питань ціноутворення на нафтопродукти, Леонід Косянчук заявив про те, що мережа “БРСМ-Нафта” реалізує неякісне паливо, зокрема, що на АЗК мережі реалізується реактивне паливо замість дизеля, а також, що мережа “БРСМ-Нафта” не закуповує паливо у іноземних заводів-виробників, а виробляє його самостійно.
У свою чергу, “БРСМ-Нафта” надала суду докази, які спростовують озвучену Косянчуком інформацію. Зокрема, докази проведення закупівель нафтопродуктів, відповідні договори та видаткові накладні, які підтверджують факт їх придбання, а не підробки. Крім того, компанія надала суду сертифікати відповідності реалізованих нафтопродуктів, паспорти якості та інші документи, що підтверджують високу якість палива в мережі “БРСМ-Нафта”, його відповідність профільним стандартам, а також іноземне заводське походження.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас