Претендент №1: Василь Грицак розповів про свою зарплату, квартиру і машину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Претендент №1: Василь Грицак розповів про свою зарплату, квартиру і машину

Казна та Політика
5611
Т.в.о. голови СБУ Василь Грицак, кандидатуру якого на посаду керівника Служби безпеки сьогодні розгляне Верховна Рада, показав свої доходи.
Згідно з декларацією, яку роздали народним депутатам, за рік Грицак заробив 286 тисяч гривень. Ці кошти він отримав як зарплату на посаді першого заступника голови СБУ.
У Василя Грицака є квартира в Києві площею 94,9 кв м, а також автомобіль “Toyota Land Cruiser” 2013 випуску і мотоцикл Harley Davidson.
Вкладів у банках та фінансових зобов’язань у Грицака немає.
Дружина Грицака Ольга, як зазначено в декларації, за рік заробила 150 тисяч гривень, з них 72 тисячі склала зарплата, ще 78 тисяч – дохід від здачі в оренду майна. Їздить вона на “Ленд Ровер”. У дружини кандидата на посаду голови СБУ є квартира в Києві площею 79 кв м, а також дві земельні ділянки у Вишгородському районі площею 0,21 га і 0,12 га.
Експерти вважають, що ймовірність призначення Грицака головою СБУ велика, але його готові підтримати не всі фракції коаліції. Лідер фракції “Самопомочі” Олег Березюк заявив, що фракція утримається від голосування за призначення Грицака.
Нагадаємо, подання про призначення т.в.о. голови СБУ Василя Грицака на посаду голови Служби безпеки вніс до парламенту президент Петро Порошенко. Грицака готова підтримати фракція БПП, також про готовність голосувати за це призначення заявив народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас