У Києві за 62 млн гривень планують замінити й модернізувати майже сотню ліфтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві за 62 млн гривень планують замінити й модернізувати майже сотню ліфтів

Казна та Політика
454
Цього року планується замінити й модернізувати майже сотню ліфтів у житлових будинках Києва. Відповідне розпорядження КМДА підписав Київський міський голова Віталій Кличко.
“Ми знайшли можливість профінансувати заміну та модернізацію майже сотні ліфтів, що планується зробити до кінця 2015 року. На це передбачено у міському бюджеті 62 млн гривень. Більше того, міській владі вдалося погасити заборгованість за роботи з ремонту та заміни ліфтового обладнання, які були виконані в минулі роки”, – зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.
За його словами, вперше за багато років місто виділило такі значні кошти на ремонт житлового фонду та прибудинкової території. Адже в столиці близько 22 тисяч ліфтів, з яких понад 9,6 тис. вже відпрацювали свій нормативний термін роботи і вимагають заміни або модернізації.
Виділення бюджетних коштів на реалізацію цього розпорядження забезпечить утримання житлового фонду Києва в належному технічному стані, зокрема, ліфтового обладнання.
Замовником робіт визначено комунальне підприємство “Дирекція з капітального будівництва та реконструкції “Київбудреконструкція”. Загалом, у столиці цього року замінять 86 ліфтів і модернізують 9.
Адресний перелік житлових будинків, в яких буде модернізований або замінений ліфт, формується в першу чергу за зверненнями киян, а також з урахуванням терміну служби ліфта і його технічного стану.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас