У трьох областях внесуть зміни в поставки газу населенню — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У трьох областях внесуть зміни в поставки газу населенню

Енергетика
6484
У Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях жителів, які споживають природний газ, з 1 липня чекають зміни.
Зокрема, це зумовлено тим, що ПАТ «Дніпропетровськгазу» було анульовано ліцензію на постачання природного газу. Про це повідомили в прес-службі компанії.
Отже, обслуговувати жителів області з наступного місяця буде ТОВ «Дніпропетровськгаз збут», який виступить гарантованим постачальником газу для побутових споживачів м. Дніпропетровськ та Дніпропетровської області, с. Темірівка Гуляйпільського району Запорізької області та с. Радянське Кобеляцького району Полтавської області.
«Змінюється постачальник природного газу: нова юридична особа (ТОВ «Дніпропетровськгаз збут»), здійснює виключно реалізацію природного газу (відносини купівлі – продажу). Постановою КМУ від 02.03.2015 р. №74 затверджено нову тристоронню форму типового договору про надання населенню послуг з газопостачання», – наголошується в повідомленні.
Отже, споживачам необхідно укласти новий договір про надання послуг з газопостачання, сторонами якого будуть споживач, постачальник природного газу і газорозподільне підприємство.
Крім цього, буде змінено особовий рахунок. А починаючи з 01.07.2015 р. оплата вартості послуг з газопостачання, в т.ч. в частині погашення заборгованості станом на 30.06.2015 р., здійснюватиметься на поточний рахунок зі спеціальним режимом використання ТОВ «Дніпропетровськгаз збут».
За матеріалами:
Україна Комунальна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас