Укрпошта буде доставляти посилки за добу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта буде доставляти посилки за добу

Технології&Авто
1713
Національний оператор поштового зв’язку «Укрпошта» має намір всерйоз поборотися за вітчизняний ринок споживчої доставки. Нещодавно перевізник скоротив час доставки товарів з китайських інтернет-магазинів до тижня, а сьогодні стало відомо про наміри Укрпошти доставляти посилки в день відправлення українськими містами.
У майбутньому ця послуга може зацікавити українські інтернет-магазини, які постійно шукають нові способи швидко, дешево і надійно доставити товар покупцеві.
«Прискорена пошта» поки буде доставляти товари адресатам тільки в обласних центрах України. Доставка в рамках одного міста відбувається в день відправлення, а в інший населений пункт товар прийде на наступний день в 12 годин дня.
Адресувати товар можна як особисто в руки одержувачеві, так і на будь-яке відділення поштового зв’язку, яке бере участь у програмі. В обох випадках Укрпошта готова забезпечити найкоротші терміни пересилання.
Вартість відправлення залежить від відстані і ваги посилки. Мінімальний тариф – 38 грн.
Скориставшись новою послугою від Укрпошти, клієнти можуть застрахувати вкладення своїх відправлень, а також відстежити шлях їх проходження на всіх етапах пересилання. Нова послуга передбачає спрощену процедуру прийому та вручення відправлення.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас