Екс-глава Freshtel очолила новостворений департамент цифрової економіки в МЕРТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-глава Freshtel очолила новостворений департамент цифрової економіки в МЕРТ

Світ
337
Екс-керівник телеком-оператора “Українські новітні технології” (бренд Freshtel) Олена Мініч очолила новий підрозділ Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ) – департамент цифрової економіки.
Про це Е.Мініч написала на своїй сторінці в мережі Facebook в середу.
“У рамках департаменту цифрової економіки перед нами стоять великі завдання: програми з розвитку широкосмугового доступу в Інтернет; питання стандартизації, безпеки та довіри до цифрових та електронних послуг; формування інформаційного суспільства; напрям “цифровізації “державного управління, так добре відомого під терміном“електронний уряд» , а також електронні адміністративні послуги”, – написала вона.
Також серед завдань департаменту: нові стандарти навчання цифровим навичкам (digital or e-skills) і постановка нових цілей навчання, в тому числі і для держслужбовців; програми підтримки і розвитку інвестицій в інновації та start-up; розвиток e-commerce і on-line форм платежів і закупівель; програми розвитку ІКТ в різних секторах.
Е.Мініч також повідомила, що раніше, в період з 2000 по 2010 рік (до роботи під Freshtel) вона працювала в ряді країн (Чехія, Англія, Німеччина, Азербайджан), впроваджувала інноваційні проекти і працювала на керівних постах в телеком-компаніях. До середини 2014 року, очолювала Freshtel, а пізніше в статусі радника міністра економіки займалася програмою дерегуляції телеком-сектору.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас