Світовий ринок готельної нерухомості в 2015 р. досягне $70 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий ринок готельної нерухомості в 2015 р. досягне $70 млрд

Світ
227
Основними факторами, що стимулюють інвестиційну активність у сфері світової готельної нерухомості, експерти вважають високі показники попиту, підвищення ліквідності на ринках боргового капіталу, рекордно високий рівень продажів окремих активів, підвищення інтересу до портфельних операцій на “вторинних” ринках і збільшення офшорного капіталу.
Обсяг угод в регіоні EMEA (Європа, Близький Схід і Африка) в 2015 році може скласти $24,7 млрд. Найбільша інвестиційна активність передбачається в Північній і Південній Америці, де цей показник може досягти $34,5 млрд.
Експортерами капіталу, за прогнозами, як і колись, будуть США і Близький Схід. Варто зазначити, що за обсягом щорічного зростання інвестованих коштів перше місце посідає Китай.
Торік фіксувалося істотне збільшення обсягу китайського капіталу, зумовленого безперервним зростанням китайської економіки, спрямованого в іноземні активи. Крім цього, Міністерством торгівлі країни були введені деякі послаблення, які дозволили китайським інвесторам здійснювати великі вкладення і відкрили вихід до основних світових ринків, таких як Лондон, Париж, Нью-Йорк, Сан-Франциско і Сідней.
У регіоні EMEA найбільша інвестиційна активність у сфері готельної нерухомості прогнозується в Лондоні і Парижі. У Великобританії, Німеччині та Іспанії очікується укладення портфельних угод. Приватним інвестиційним фірмам будуть цікаві вкладення в нерухомість на півдні Європи і в європейські ринки, що розвиваються, де активи мають більш високий рівень прибутковості. Близькосхідні інвестори, як і раніше, будуть вкладати в зарубіжні ринки, зокрема в трофейні активи на ключових ринках.
Фонди прямих інвестицій Північної та Південної Америки готові інвестувати в готелі економ-сегменту, курортну нерухомість і об’єкти на “вторинних” ринках. Стабільну динаміку показує ринок канадської готельної нерухомості.
Експерти прогнозують збільшення обсягу транзакцій на 10-15% в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні за рахунок збільшення інвестиційного інтересу до Японії і, зокрема, до портфельних операцій в цій країні, а також сталої довіри інвесторів до Австралії.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас