"Укрзалізниця" призначила 15 додаткових поїздів до зимових свят — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" призначила 15 додаткових поїздів до зимових свят

Казна та Політика
275
Державна адміністрація залізничного транспорту України (“Укрзалізниця”) сформувала 15 додаткових поїздів для перевезення пасажирів під час новорічних і різдвяних свят.
Як повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України з посиланням на начальника головного пасажирського управління “Укрзалізниці” Ігоря Бреуса, це максимальна кількість рухомого складу, яке додатково залізничники можуть задіяти в нинішній сезон зимових пікових перевезень.
Додпоїздів здійснять 141 рейс. Крім того, всі графікові поїзди курсуватимуть за повним схемами і частіше (призначені додаткові рейси).
У свою чергу заступник міністра інфраструктури України Олександр Кава доручив залізничникам максимально проінформувати пасажирів про маршрути як регулярних, так додаткових поїздів.
“Пасажир, прийшовши в касу, або купуючи квиток через інтернет, повинен знати, які зупинки робить поїзд між кінцевими станціями. Це не тільки спростить обслуговування пасажирів у залізничних касах, а й полегшить пасажиру планування своєї поїздки”, – зазначив він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас