Безробіття у Франції досягло нового рекорду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безробіття у Франції досягло нового рекорду

Світ
539
Кількість безробітних у Франції досягла нового рекордного рівня в листопаді, показали дані, опубліковані в середу, що лише ускладнює завдання президента країни Франсуа Олланда з поліпшення другої за величиною економіки єврозони.
Кількість громадян, які шукають роботу, зросла минулого місяця на 27 тис. І досягла 3490000, свідчать дані міністерства праці. Це означає підйом на 0,8% з жовтня і зростання на 5,8% в річному вираженні. Щомісяця показник, який показав збільшення в кожній віковій категорії, знизився тільки один раз в минулому році.
Рекордний показник безробіття свідчить про спроби Олланда створити нові робочі місця і стимулювати наймання нових співробітників. З тих пір, як він прийшов до влади в травні 2012 р, Франція спонсорує програми з формування робочих місць, і скорочує трудові податки, щоб стимулювати роботодавців до розширення штату.
Проте економіка росте повільно, а лави безробітних поповнилися на більше, ніж півмільйона людей.
Міністр праці Франції Франсуа Ребсамен заявив, що буде нарощувати зусилля з формування робочих місць для людей, які вже довго час залишаються безробітними, із запуском нової програми з надання “посиленої підтримки” до 2017 р.
“Поліпшення економічної ситуації в 2015 р супроводжуватиметься наступальною стратегією по боротьбі з безробіттям”, – зазначив Ребсамен.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас