У «Борисполі» передумали віддавати частину функцій на аутсорсинг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У «Борисполі» передумали віддавати частину функцій на аутсорсинг

Казна та Політика
441
Генеральний директор аеропорту «Бориспіль» Євген Дихне скасував свій наказ від 12 грудня 2014 про затвердження плану заходів щодо отримання додаткових доходів, скорочення витрат і реорганізації діяльності у сфері надання послуг з наземного обслуговування повітряних суден ». Про це свідчить його наказ від 23 грудня 2014 №01-07-1236, оприлюднений прес-службою аеропорту.
Згідно з повідомленням, скасування наказу пов’язана з виробничою необхідністю.
Як повідомлялося вчора, «Бориспіль» планував у рамках стимулювання конкуренції на ринку надання авіаційних послуг передати частину своїх функцій з наземного обслуговування на аутсорсинг.
В аеропорту відзначали, що розвиток конкуренції може позначитися на фінансовому стані аеропорту у частині доходів за наземні послуги і допускали можливе зростання збитків в цьому сегменті діяльності, що могло б призвести до необхідності оптимізації штату аеропорту.
«Проаналізувавши перспективи забезпечення RAMP-Обслуговуючі компанії (наземного обслуговування – ред.) службами аеропорту, керівництвом підприємства було прийнято рішення про передачу ряду послуг на аутсорсинг. У зв’язку з цим оголошено конкурс на надання послуг наземного обслуговування сторонніми компаніями, які мають досвід у даній сфері. Однак обов’язковою конкурсним умовою є гарантоване працевлаштування персоналу служби наземного обслуговування аеропорту, – говорили в прес-службі «Борисполя».
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас