Рада має прийняти ще 46 законів перед прийняттям держбюджету-2015 - Блок Порошенка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада має прийняти ще 46 законів перед прийняттям держбюджету-2015 - Блок Порошенка

Казна та Політика
782
Верховна Рада України повинна прийняти ще 46 законів перед прийняттям державного бюджету на 2015 рік. Про це під час виступу в Раді заявив голова фракції “Блок Петра Порошенка” Юрій Луценко.
“Приймати бюджет без прийняття змін до бюджетного та податкового кодексу безглуздо. 46 законів, які передують ухваленню бюджету, є список цих законів, але їх ще немає. Тому я сьогодні не прогнозую рішень про прийняття кодексів, я думаю, що сьогодні нам представлять бюджет. Наша фракція і коаліція в цілому візьме тайм-аут до завтра, щоб визначитися з підтримкою чи не підтримки двох кодексів та 46 законів “, – сказав Луценко.
Голова фракції “Самопоміч” Олег Березюк запропонував парламенту розглянути бюджет в суботу та неділю.
“Ми підтримуємо позицію БПП в тому, що ми повинні дотримати процедури. Ми сьогодні не голосуємо ні за один закон, ні за бюджет. Попередній аналіз говорить, що Кабмін не почув наших спільних домовленостей. Ми пропонуємо, щоб сьогодні документи податкового Кодексу потрапили у фракції і комітети, розглядалися, ми визначимо, коли ми їх розглянемо у сесійній залі, і після цього ми визначимо, коли ми будемо розглядати бюджет, це буде в суботу, або в неділю, не має принципового значення “, – сказав Березюк
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас