Вартість Instagram досягла $35 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вартість Instagram досягла $35 млрд

Фондовий ринок
398
Вартість фотосервісу Instargam, що належить Facebook Inc., оцінюється в $35 млрд, а не в колишні $19 млрд, про це говорять дані аналітика Citigroup Марка Мея.
Серед головних чинників зростання вартості сервісу аналітик називає більш швидке, ніж раніше очікувалося, збільшення числа користувачів і виручки від реклами.
“Сервіс поки робить перші кроки по монетизації своєї аудиторії та інформаційних активів, і його внесок у прибуток Facebook є мінімальним, проте можна сказати, що цей процес нарощує оберти”, – сказав аналітик. Мей рекомендує купувати акції Facebook, підвищивши прогноз їх вартості з $86 до $91 за папір.
В ході попередніх торгів у понеділок вартість паперів Facebook зросла на 0,3% до $80,1 за папір. C початку року капіталізація компанії зросла на 46%, тоді як індекс Standard & Poor’s 500 збільшився на 12%.
Нова оцінка вартості Instargam ставить фотосервіс в один ряд з найбільшою авіакомпанією в світі – American Airlines ($36,4 млрд) – і другим за величиною виробником упакованих продуктів харчування – Kraft Foods ($37,4 млрд).
Раніше глава Instagram Кевін Сістром заявив, що число користувачів сервісу досягло 300 млн, що більше, ніж у сервісу мікроблогів Twitter, при цьому користувачі Instargam в середньому на 1,8% активніше.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас