НБУ обіцяє допомогти "власникам"валютної іпотеки, які постраждалим від падіння гривні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ обіцяє допомогти "власникам"валютної іпотеки, які постраждалим від падіння гривні

Кредит&Депозит
6668
До обговорення питання Нацбанк має намір залучити представників Міністерства фінансів України, банківських асоціацій, представника Міжнародного валютного фонду в Україні та представників громадськості.
Національний банк обіцяє найближчим часом організувати зустріч з представниками банків – найбільших кредиторів за валютними іпотечними кредитами для вироблення механізмів вибачення курсової різниці після реструктуризації валютних кредитів.
Про це повідомляється на сторінці регулятора в соціальній мережі Facebook.
До обговорення цього питання Нацбанк має намір залучити представників Міністерства фінансів України, банківських асоціацій, представника Міжнародного валютного фонду в Україні та представників громадськості.
НБУ нагадує, що за підсумками останнього засідання парламентського банківського комітету прийнято рішення створити робочу групу за участю представників профільних комітетів, Нацбанку, громадської ради при НБУ та представників «кредитного майдану», основним завданням якої стане розробка законопроектів для вирішення проблем вкладників і позичальників.
Нагадаємо, Нацбанк в кінці листопада вже повідомляв про формування ініціативної групи для вирішення проблем реструктуризації валютних кредитів у гривню за участю представників банків, фахівців банківських асоціацій та громадської ради при НБУ.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас