Порошенко: Прийняття програми дій уряду демонструє єдність, вкрай потрібну Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко: Прийняття програми дій уряду демонструє єдність, вкрай потрібну Україні

Казна та Політика
519
Президент України Петро Порошенко на зустрічі з прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком і спікером Верховної Ради Володимиром Гройсманом відзначив важливість ухвалення програми дій уряду, повідомила прес-служба президента.
“Глава держави зазначив, що прийняття програми дій уряду демонструє єдність, вкрай потрібну сьогодні Україні. Президент зазначив, що під час недавніх закордонних візитів переконався наскільки зараз велика підтримка України у світі і який високий рівень очікувань щодо того, що повинно продемонструвати нашу державу найближчим час “, – зазначено в повідомленні в понеділок.
За словами П.Порошенка, “наступний тиждень буде вирішальним для прийняття законопроектів, які будуть супроводжувати реформи і формувати бюджетний процес”.
“Це стосується і першочергових витрат, податкових новацій, дерегуляції та відповідних змін до бюджетного кодексу. Потрібно також внести законодавчі зміни і прийняти відповідні постанови уряду для надання гуманітарної допомоги українцям, які залишилися на окупованій території. Саме це вимагає від нас чітких і скоординованих дій” , – підкреслив глава держави.
Президент повідомив про те, що на найближчому засіданні РНБО потрібно буде розглянути найбільш важливі статті бюджету, які стосуються оборони і забезпечення реалізації пріоритетів, що стоять у зв’язку з ситуацією на Донбасі.
Згідно з інформацією, у зустрічі також взяли участь голова адміністрації президента України Борис Ложкін і голова Верховної Ради VII скликання, народний депутат VIII скликання Олександр Турчинов.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас