Пекін названо найсильнішим містом світу, що розвивається — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пекін названо найсильнішим містом світу, що розвивається

Світ
273
Пекін зайняв 1 місце в рейтингу міст семи провідних країн з економікою, що розвивається за 2014 рік, оприлюдненому PwC.
У дослідженні порівнюються соціально-економічні переваги семи міст в провідних країнах з економікою, що розвивається групи Emerging 7 (E7): Пекін, Москва, Мехіко, Стамбул, Сан-Паулу, Мумбаї і Джакарта.
Згідно з результатами дослідження Пекін зберіг лідерство в загальному рейтингу, посівши перше місце відразу в двох категоріях – “Інструменти для прогресивного розвитку в мінливому світі” і “Якість життя”.
Цього року Москва зміцнила свої позиції в рейтингу. За набраної суми балів Москва показала кращий результат у категорії “Економіка” і другий результат в категоріях “Інструменти для прогресивного розвитку в мінливому світі” і “Якість життя”.
Мехіко за минулий рік продовжує демонструвати високі показники по ряду напрямків, важливих для динамічного розвитку міста. Місто зайняло 1-е місце по такому індикатору, як легкість ведення бізнесу, обігнавши всі інші міста в дослідженні, і вже кілька років зберігає в цій категорії першість серед великих міст країн, що розвиваються. Також Мехіко набрав рівну з Пекіном кількість балів за показником “Охорона здоров’я, безпека та захищеність”, як і в минулому році.
Всього лише на 7 балів відстає в загальному рейтингу від столиці Мексики Стамбул – місто, помітно зміцнило свої позиції у сфері підприємницького клімату та підвищення міжнародної привабливості, піднявшись у рейтингу за індикаторами “Легкість ведення бізнесу” та “Місто як світовий центр тяжіння” на 2- е місце. Обидва розглянутих міста також відрізняються відносно невисоким рівнем витрат, будучи при цьому не найдешевшими для життя містами.
Сан-Паулу, Мумбаї і Джакарта, як і в минулому році, зайняли місця з 5-го по 7-е відповідно. Сан-Паулу залишається досить дорогим містом для життя та ведення бізнесу. Мумбаї і Джакарта, незважаючи на останні місця в рейтингу, зуміли досягти успіху в таких фундаментальних сферах, як захист прав інтелектуальної власності та прав акціонерів. Обидва міста вигідно відрізняються від Сан-Паулу відносно низькою вартістю життя і невисоким рівнем витрат на утримання офісу.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас