Найважливіші цифри і цитати вівторка, 9 грудня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати вівторка, 9 грудня

1274
Найважливіші цифри і цитати вівторка, 9 грудня:
  • Продавець вугілля з ПАР каже, що Генпрокуратура завищила оцінку його вартості на $24
  • НБУ надав вчора ще 11 банкам 1,5 млрд грн рефінансування
  • Україна оголосила конкурс з продажу 3 ліцензій на 3G-зв’язок
  • “Укренерго” у вівторок знову ввело графік аварійних відключень на 3,1 ГВт
Заступник міністра фінансів Ігор Уманський про введення нового податку
“Вводиться новий податок в Україні. Це так званий місцевий акциз, який стягуватиметься в доходи місцевих бюджетів. Через цей інструмент ми, безумовно, даємо можливість збільшити дохідну базу”.
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк про збільшення енерготарифів в Україні до ринкового рівня
“Ми будемо піднімати до ринкового рівня всі енергетичні ціни і тарифи. Дефіцит національної акціонерної компанії” Нафтогаз-Україна “склав 110 млрд грн … Українська енергосистема повинна бути повністю інтегрована в Європейську енергосистему в 2017 році, тоді як сьогодні в ній працює лише“Бурштинський енергоострів”.
Moody’s про збільшення частки проблемних кредитів в Україні
“Серйозними перешкодами для розвитку банківського сектора в 2015 році залишаться українська криза і геополітичні ризики; якість банківських активів і капітал залишаться під тиском. В Україні масова реструктуризація кредитів не дає повною мірою оцінити масштаб проблемних кредитів; їх частка зросте наступного року приблизно до 55 %”.
Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк про загальне декларування доходів
“Всі заповнюємо декларації та всі платимо податки. Наша мета – зниження єдиного соціального внеску з 41% поетапно до 15% … в сфері малого та середнього бізнесу намічено скоротити вдвічі єдиний податок і два роки їх не чіпати і не перевіряти”.
Начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві Олександр Терещук про посилення кримінальної відповідальності за незаконне володіння зброєю
“За зброю я б все-таки посилив відповідальність. Зброя сама по собі не для того, щоб гладити, вона стріляє. І громадяни повинні це усвідомити, але вони цього не розуміють. Незаконна зброя, гранати, пістолети, кулемети – навіщо це все? Тільки вбивати, по-іншому не можу сказати”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас