НБУ шукає претендентів на посади двох заступників голови і п'яти директорів департаментів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ шукає претендентів на посади двох заступників голови і п'яти директорів департаментів

Казна та Політика
1014
Національний банк України (НБУ) оголосив про пошук стійких до стресу претендентів з вільним знанням англійської мови на зайняття посади заступника голови центрального банку, який курирує ринкові операції, а також заступника голови НБУ, відповідає за монетарну політику.
Як повідомляється на веб-сайті Нацбанку, претенденти на ці посади повинні мати понад 10 років досвід роботи на керівних посадах у міжнародних фінансових організаціях або в банку, або науковій роботі за фінансовою чи економічною тематикою.
Серед обов’язкових вимог до кандидатів – бездоганна ділова репутація.
Щодо функціональних обов’язків таких посадових осіб, в повідомленні наголошується, що до них, серед іншого, відносяться: загальне керівництво процесами формулювання монетарної політики і макроекономічного прогнозування, формулювання принципів грошово-кредитної політики і їх узгодження з Комітетом з монетарної політики, і правлінням Нацбанку, а також управління міжнародними (золотовалютними) резервами України і організація та забезпечення процесу супроводу прийняття рішень про видачу кредитів банкам.
Крім того, НБУ шукає претендентів на посади керівників п’яти своїх департаментів та одного управління.
НБУ потрібен: директор департаменту з корпоративних питань; начальник управління проектного менеджменту та корпоративних прав; директор департаменту монетарної політики та економічного аналізу; директор департаменту статистики та звітності; директор департаменту фінансової стабільності; директор департаменту супроводу кредитів.
Серед обов’язкових вимог до претендентів – стаж роботи на керівних посадах не менше шести років. Перевага віддається кандидатам, які вільно володіють англійською мовою.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас