НБУ просить банки не послаблювати курс нижче 16 грн/$1 - але констатує, що "його коливання можливі до 16 грн в найближчій перспективі" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ просить банки не послаблювати курс нижче 16 грн/$1 - але констатує, що "його коливання можливі до 16 грн в найближчій перспективі"

Валюта
3475
Національний банк України (НБУ) констатує відсутність поліпшення ситуації на фінансовому ринку України, але просить банки не послаблювати курс нижче 16 грн/$1, повідомило агентству “Інтерфакс-Україна” джерело у фінансових колах з посиланням на підсумки наради голови НБУ Валерії Гонтарєвої з представниками найбільших банків у понеділок.
НБУ констатує відсутність поліпшення ситуації на фінансовому ринку України. Завершення формування Кабміну не принесло очікуваного поліпшення … За оцінкою Нацбанку, справедливий курс ринку сьогодні в парі долар-гривня – 15,30-15,50 і його коливання можливі до 16,0 в найближчій перспективі “, – сказав співрозмовник.
НБУ не планує і далі втручатися у встановлення курсових параметрів ринку долар-гривня, якщо тільки не побачить спекуляцій”, – зазначив фінансист.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас