"АвтоКрАЗ" після багаторічної перерви відновлює постачання в Лаос — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"АвтоКрАЗ" після багаторічної перерви відновлює постачання в Лаос

Технології&Авто
444
ПАТ “АвтоКрАЗ” (Кременчук Полтавської обл.), єдиний в Україні виробник великовантажних автомобілів, уклав контракт на поставку в Лаоську Народно-Демократичну Республіку великої партії повнопривідних автомобілів.
Як повідомляється в прес-релізі підприємства в четвер, в рамках контракту, вартість якого не розголошується, будуть виготовлені всюдиходи КрАЗ-6322 колісної формули 6х6 в серійній комплектації з двигуном Євро 0.
У повідомленні підкреслюється, що вибір замовником цієї моделі автомобілів КрАЗ був не випадковим, оскільки для роботи в складних природно-кліматичних умовах цієї країни потрібна машина з високою прохідністю, простотою в обслуговуванні, експлуатації та ремонті при винятковій надійності та міцності конструкції.
Згідно з умовами контракту, автомобілі, кількість яких також не розголошується, будуть поставлятися протягом 2015 року, а першу партію планується відвантажити вже в першому кварталі наступного року
При цьому з метою здешевлення вартості транспортування автомобілі КрАЗ будуть поставлятися в морських контейнерах в частково розібраному стані. Для забезпечення техпроцесу збірки в Лаос буде спрямована команда технічних фахівців КрАЗу.
“Слід зазначити, що поставки автомобілів КрАЗ в цю країну не здійснювалися з 1989 року, а за попередні 11 років (з 1978 по 1989 роки), в Лаос було відвантажено 380 одиниць автомобілів КрАЗ. В основному це були повнопривідні всюдиходи КрАЗ-255Б різних модифікацій “, – відзначає прес-секретар ПАТ“АвтоКрАЗ“Діна Стеганцева.
За її словами, довговічність автомобілів КрАЗ – це не тільки гордість підприємства, але і одна з проблем КрАЗу.
“Адже термін експлуатації автомобілів часто перевищує 25-30 років, і, купивши партію машин, замовник може не звертатися повторно кілька десятиліть. В даному випадку саме так і відбувалося. Замовник купував лише запасні частини для ремонту та обслуговування. Однак прийшла черга оновлювати техніку, і переговори закономірно завершилися черговою угодою”, – підкреслила Д.Стеганцева
“АвтоКрАЗ” випускає 33 базові моделі, більше 260 модифікацій і комплектацій автомобільної техніки КрАЗ для роботи у всіх галузях економіки і Збройних силах України.
У січні-листопаді поточного року підприємство випустило 1218 автомобілів, що на 45,2% більше, ніж за аналогічний період минулого року.
За підсумками 2013 року “АвтоКрАЗ” випустив 930 автомобілів – на 15% більше, ніж роком раніше. Його чистий прибуток виріс майже на 30% – до 19,79 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас