Агрохолдинг Ukrlandfarming почав експортувати кукурудзу в Китай — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Агрохолдинг Ukrlandfarming почав експортувати кукурудзу в Китай

Аграрний ринок
591
Аграрний холдинг Ukrlandfarming в рамках контракту з транснаціональною корпорацією Daewoo International Corporation вперше відправив з акваторії порту “Південний” в КНР судно типу Supramax з 54 тис. тонн кукурудзи. Судно прибуло в порт Хуанпу (КНР). Про це повідомляє прес-служба холдингу.
“Наша компанія стала першою в Україні, що отримала дозвіл на здійснення поставок в КНР. Більше року тривали переговори з представниками міжнародної корпорації Daewoo International Corporation щодо експорту нашої продукції, – зазначила директор Ukrlandfarming PLC Галина Ковток. – Нарешті контракт був підписаний, і Ukrlandfarming відправив у КНР перший вантажне судно типу Supramax. До цього часу для експорту ми застосовували тільки контейнерні перевезення”.
Відзначимо, Ukrlandfarming PLC є експортно-орієнтованою компанією, яка понад 12 років здійснює трейдингову діяльність на внутрішньому і зовнішньому ринках сільськогосподарської продукції в Україні. Ukrlandfarming займає 4-е місце в ТОП-рейтингу експортерів кукурудзи з України та 6-е місце в національному рейтингу компаній-експортерів. У 2013-2014 маркетинговому сезоні агрохолдинг експортував 8% від загального обсягу зерна кукурудзи в Україні. Частка ULF від усього обсягу відправленого на експорт зерна з України становить 5%.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас