ДФС в січні-жовтні зафіксувала порушень митних правил майже на 500 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС в січні-жовтні зафіксувала порушень митних правил майже на 500 млн грн

Казна та Політика
165
Співробітниками митних підрозділів Державної фіскальної служби (ДФС) України в січні-жовтні 2014 порушено 12,7 тис. справ про порушення митних правил на загальну суму понад 479 млн грн.
Згідно з повідомленням прес-служби відомства у вівторок, по семи тисячам порушених справ були вилучені предмети порушень на суму понад 312 млн грн.
Крім того, за 10 місяців поточного року на митних постах України було зафіксовано майже 6,5 тис. випадків переміщення через митний кордон товарів, валюти та транспортних засобів з порушенням законодавства. Серед них – 5,8 тис. випадків переміщення продовольчих і промислових товарів на загальну суму понад 208 млн грн, 463 випадки незаконного переміщення валюти на суму понад 70 млн грн і 193 порушення митного законодавства при переміщенні транспортних засобів на суму майже 29 млн грн.
“У жовтні поточного року в зону діяльності митного поста“Ягодин“прибув автомобіль марки Scania з вантажем неагломерованого деревного вугілля під управлінням іноземця. Під час огляду транспортного засобу, що прямував з України до Польщі, в мішках з вугіллям були виявлені сигарети різних найменувань без марок акцизного збору в кількості 65 тис. пачок. Загальна вартість знахідки склала майже 570 тис. грн”, – повідомляють в ДФС.
За вказаним фактом було складено протоколи, а всі виявлені матеріальні цінності тимчасово вилучено.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас