Нідерландський інвестфонд FreezOil Fund має намір купити мережу АЗС "БРСМ-Нафта" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нідерландський інвестфонд FreezOil Fund має намір купити мережу АЗС "БРСМ-Нафта"

Енергетика
719
Нідерландський інвестиційний фонд FreezOil Fund має намір придбати мережу з 135 автозаправних станцій (АЗС) “БРСМ-Нафта” та інвестувати в неї.
“Для супроводу цієї угоди фондом були відібрані провідні консультаційні компанії. Радники будуть відповідати за проведення юридичного та фінансового аудиту діяльності та поточного стану активів“БРСМ-Нафта”. Крім того, юридичні радники нададуть підтримку в ході розробки загальної структури угоди та підготовки документів про придбання бізнесу, що забезпечить відповідність угоди українському та міжнародному законодавству”, – повідомляється на сайті FreezOil Fund.
БРСМ-Нафта” в 2012 і 2013 роках дуже активно розвивала свою мережу АЗС, однак в 2014 році активність компанії знизилася.
Українські ЗМІ пов’язують мережу “БРСМ-Нафта” із екс-міністром енергетики та вугільної промисловості України Едуардом Ставицьким, який утік. Однак у самій компанії такий зв’язок спростовують.
До складу мережі “БРСМ-Нафта” входять 135 АЗС, 87 міні-маркетів, три нафтосховища і 41 бензовоз.
Згідно прес-релізу, FreezOil Fund створений спеціально для інвестицій в Україну, входить в холдингову FreezOil Foundation (Нідерланди), інвестує в енергетичні проекти в Східній Європі. Основним засновником фонду є відомий голландський бізнесмен Роланд Піпер (Roland Pieper), що починав свою кар’єру в США.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас