Мін'юст США виставить на аукціон 50 тисяч біткоінів на $19 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мін'юст США виставить на аукціон 50 тисяч біткоінів на $19 млн

Світ
635
Це – другий подібний аукціон, близько п’яти місяців тому на торгах було продано майже 30 тис. біткоінів за $18 млн.
Служба маршалів, що входить до Міністерства юстиції США, продасть на аукціоні 50 тис. біткоіни, вартість яких оцінюється приблизно в $19 млн. Як передає The New York Times, торги відбудуться 4 грудня.
Це вже другий подібний аукціон. Близько п’яти місяців тому на торгах, організованих службою маршалів, було продано майже 30 тис. бітокінів за $18 млн. Раніше повідомлялося, що їх покупцем став бізнесмен із Силіконової долини Тім Дрейпер.
У 2013 році американські правоохоронні органи закрили сайт з продажу наркотиків і підроблених документів Silk Road. Згодом було прийнято рішення провести аукціон і продати конфісковані біткоіни.
На нових торгах будуть виставлені біткоіни, що належали Россу Уільбріхту, який звинувачується в створенні Silk Road. Ще в січні прокурори домовилися з Уільбріхтом про те, що уряд може продати конфісковану віртуальну валюту, нагадує газета.
Нинішня партія біткоінів буде розділена на декілька лотів. Реєстрація учасників торгів почалася в минулий понеділок і завершиться 1 грудня.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас