ДФС склала список компаній з російським капіталом в Україні - для введення проти них санкцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС склала список компаній з російським капіталом в Україні - для введення проти них санкцій

Фондовий ринок
4574
Державна фіскальна служба склала списки підприємств з російським капіталом для введення санкцій проти них. Про це розповів голова служби Ігор Білоус.
“Ми вже склали списки всіх компаній в Україні, які з російським капіталом. Це стосується як великих, так і малих компаній. Відповідно, зараз буде прийнято рішення в уряді, можливо на РНБО, щодо застосування санкцій до цих бізнесів”, – сказав він.
Нагадаємо, що громадяни РФ володіють кожною десятою компанією з рейтингу 200 найбільших компаній в Україні. До найбільших активів Росії та її олігархів в Україні входять такі компанії, як Промінвестбанк, Сбербанк Росії, ВТБ, Альфа-банк, металургійний холдинг ІСД, “Київстар”, “МТС”, “Лукойл-Україна”, ТРЦ “Океан плаза” і готель “Прем’єр Палац” в Києві, лотерейні компанії МСЛ та “Патріот”, сигаретний дистриб’ютор “Мегаполіс”, страховики “ІНГО Україна” та “Провідна”, а також безліч інших компаній.
23 липня прем’єр Арсеній Яценюк пообіцяв, що Україна введе санкції проти російських чиновників і компаній за підтримку сепаратистів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас