Путін несподівано вирішив зустрінутися з депутатами РФ в Ялті 14 серпня - гряде нове гучне послання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін несподівано вирішив зустрінутися з депутатами РФ в Ялті 14 серпня - гряде нове гучне послання

Світ
3631
Зустріч президента Росії Володимира Путіна і депутатів усіх фракцій Держдуми відбудеться 14 серпня в Ялті. Як місце проведення зборів був обраний санаторний комплекс «Мрія», що належить Сбербанку. Про це повідомило джерело, близьке до керівництва Держдуми, а також підтвердили представники думських фракцій.
На зустрічі плануються дискусії президента і депутатів на різні теми. Серед них, зокрема, ситуація в російській економіці, а також обстановка в Україні і в Криму. Експерти, опитані газетою, також вважають, що глава держави висловиться на зовнішньополітичні теми, а масштаб мови буде порівняний з посланням Федеральним зборам.
Водночас джерело в апараті Держдуми повідомило, що жодних офіційних виїзних засідань заплановано не було. Крім того, зараз депутати знаходяться на канікулах, а для відновлення роботи нижньої палати парламенту необхідна офіційна постанова, рішення про яку не приймалося. У прес-службі президента інформацію про зустріч Путіна і депутатів в Ялті ніяк не прокоментували.
Востаннє Путін звертався з посланням до Федеральних зборів в березні 2014 року, коли обговорювалося питання про входження Криму і Севастополя до складу Росії.
За матеріалами:
РБК daily
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас