Світові автовиробники мають намір заборонити ввозити авто в Крим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світові автовиробники мають намір заборонити ввозити авто в Крим

Світ
2838
Світові автовиробники мають намір заборонити ввозити свої автомобілі в АР Крим. Про це повідомив CarDiagram з посиланням на генерального директора міжнародного автомобільного холдингу “Атлант-М Україна” Геннадій Пристром.
“Це не просто чутки. Такий варіант дійсно обговорюють виробники. Імовірність того, що заборона на постачання автомобілів до Криму буде введена – приблизно 90%”, – пояснив голова компанії.
За його словами, мова, перш за все, йде про заборону, яка буде поширюватися на російських дистриб’юторів. “Очевидно, що зараз в українських імпортерів немає змоги постачати автомобілі в Крим через обмеження окупантів”, – уточнив Пристром.
Глава Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів (ВААІД) Олег Назаренко підтвердив Delo.UA інформацію про те, що це питання обговорюється. “Я не уповноважений давати офіційні коментарі доти, поки це не зроблять автовиробники. Можу сказати, що таке питання обговорювалося”, – говорить Назаренко.
Нагадаємо, що поки автосалони в Криму продовжують працювати – купити авто можна в Криму, а ось забирати його потрібно в Миколаєві або Херсоні. У прес-службі компанії “АІС” повідомили, що на сьогодні компанія розпродує залишки, які завезли в березні. “Що буде в найближчому майбутньому – поки що не знаємо”, – відзначили в прес-службі.
Директор департаменту маркетингу та реклами “НІКО Менеджмент” Ярослав Вовк розповів Delo.UA, що формат роботи з кримськими дилерами все ще не визначений. “Ми як імпортер готові працювати з дилерами в Криму, враховуючи законодавство України. Салони нікуди переноситися не можуть”, – говорять в “НІКО-Україна”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас