У Дубаї побудують неймовірне "місто Аладдіна" - з величезними вежами у вигляді лампи, глечика і флакона (ФОТО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Дубаї побудують неймовірне "місто Аладдіна" - з величезними вежами у вигляді лампи, глечика і флакона (ФОТО)

Нерухомість
6576
Уряд Дубаї починає реалізацію великого проекту з будівництва в історичній частині емірату “Міста Аладдіна”, яке буде зведене на воді над старим торговим портом, пише РИА “Новости” з посиланням на еміратську пресу.
Проект “Міста Аладдіна” був виконаний у східних традиціях з великою кількістю “золотих” конструкцій та імітацією ажурного кування. Три основних вежі, найвища з яких підніметься на 450 метрів, будуть нагадувати старовинну східну масляну лампу, витончений глечик і флакон для пахощів. На сайті albayan.ae можна подивитися картинки із зображеннями майбутнього міста.
У Дубаї побудують неймовірне "місто Аладдіна" - з величезними вежами у вигляді лампи, глечика і флакона (ФОТО)
У “Місті Аладдіна” розташуються житловий комплекс, готель, бізнес-центр, розважальний парк і велика кількість магазинів, ресторанів і кафе. Воно буде забезпечене паркувальними комплексами, що окремо розташовані і органічно вписуються в ансамбль, а переміщення з будівлі в будівлю в літній жаркий час полегшать спеціальні криті галереї, які нібито елегантним золотим ланцюгом з’єднають між собою всі споруди.
За словами авторів проекту, одним з головних завдань при його розробці було максимально дбайливе ставлення до особливо охоронюваного історичного району Дубая Хор-Дубай, де і розташується Місто Аладдіна, а також торговельного порту, робота якого із зведенням комплексу не припиниться. Для цієї мети проект буде реалізований повністю на воді і буквально “здійметься” над портовими спорудами.
Влада міста – емірату сподіваються, що “Місто Аладдіна”, яке “прийшло з давніх легенд, але зведене за технологіями майбутнього” ​​ сподобається і бізнесменам, і туристам.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас