Deutsche Bank визнав Приватбанк одним із кращих банків-кореспондентів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bank визнав Приватбанк одним із кращих банків-кореспондентів

163
У знак визнання відмінної якості платіжних повідомлень, відправлених Приватбанком у Deutsche Bank, Приватбанкові присуджена Перша щорічна нагорода "STP Excellence Award", заснована Deutsche Bank за високу якість підготовки платежів до автоматичної обробки.
У спрямованому на адресу Приватбанку звертанні керівника по всесвітньому керуванню Deutsche Bank Ендрю Інгленда відзначається, що сьогодні підтримка в автоматичній обробці платежів стає важливим компонентом пропонованих послуг Deutsche Bank. І присудженням "STP Excellence Award" Deutsche Bank висловлює подяку Приватбанкові за видатні показники в цій області в 2002 році.
Ендрю Інгленд також відзначив, що Deutsche Bank сподівається на спільну плідну роботу в 2003 році по наданню клірингових послуг, як у доларах, так і в Євро.
Довідка: Приватбанк входить у число найбільших системних банків України. Станом на 1 квітня поточного року чисті активи Приватбанку склали 7 321 млн. гривень. Статутний капітал банку складає 400 млн. гривень (69,8 млн. євро), власний капітал - 629 млн. гривень. Приватбанк має одну з найбільш розвитих мереж кореспондентських рахунків в Україні. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку нараховує 1 420 філій і відділень по всій території України.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас