Чим запам'яталася п'ятниця: РФ відмовляється від українського пива, статок сина Януковича досяг $ 510 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чим запам'яталася п'ятниця: РФ відмовляється від українського пива, статок сина Януковича досяг $ 510 млн

1280
Apple, Microsoft і Sony розв’язали світову патентну війну проти Google, Samsung, HTC
Консорціум Rockstar, до якого входять Apple, Microsoft, BlackBerry, Ericsson і Sony, пред’явив позови про порушення патентних прав проти Google і семи виробників Android-пристроїв: Samsung, HTC, Huawei, Asustek, LG, Pantech і ZTE. Так, провідні IT-компанії виявилися фактично розділені на два протиборчі табори.
Standard & Poor’s знизило кредитний рейтинг України, прогноз – негативний
Standard & Poor’s (S&P), міжнародне рейтингове агентство, знизило суверенні кредитні рейтинги України в іноземній і місцевій валюті до В- з В, присвоївши йому негативний прогноз. Негативний прогноз свідчить, що владі країни ще належить втілити в життя стратегію залучення значних обсягів іноземної валюти для обслуговування підвищених зовнішніх зобов’язань.
Статок Олександра Януковича досяг $ 510 млн
Статок Олександра Януковича, сина президента України, оцінюється вже в $ 510 млн. Про це свідчать підрахунки Forbes, який ще в квітні стверджував, що він дорівнює всього $ 187 млн. Втім, видання заднім числом переглянуло свою колишню оцінку і тепер вважає, що півроку тому капітал Олександра Януковича становив $ 320 млн.
Тимошенко – це моя помилка, але у мене була мрія мати партнера, – Ющенко
Екс-президент України Віктор Ющенко назвав Юлію Тимошенко своєю “помилкою” і розповів, навіщо привів її до парламенту в 2002 році. За словами колишнього президента, у нього не було конфлікту з Тимошенко. “Тимошенко – це моя помилка. У 2005 році суспільство вимагало, мовляв у президента Ющенко повинен бути прем’єр Тимошенко. Інше рішення (стосовно кандидатури на посаду прем’єра) дві третини суспільства не прийняло б. Ніякого конфлікту у нас з нею не було.
Росія відмовляється від українського пива: його експорт досяг мінімуму за 7 років
Обсяг експорту пива в поточному році досяг мінімуму за останні 7 років. За січень-вересень 2013 українські пивовари поставили на зовнішні ринки напою на $ 68,2 млн. Це на 12,5% менше, ніж за аналогічний період минулого року ($ 78 млн), свідчать дані Державної служби статистики та Міністерства доходів і зборів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас