Покупці вперше стали більше цінувати планшети Samsung, ніж iPad - дослідження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Покупці вперше стали більше цінувати планшети Samsung, ніж iPad - дослідження

Технології&Авто
814
Планшети Samsung Galaxy Tab випередили Apple iPad в рейтингу задоволеності покупців, складеному на основі даних опитування американської компанії JD Power & Associates.
Варто підкреслити, що різниця в набраних компаніями балах зовсім невелика – 835 проти 833 балів. Однак, як зазначає The Verge, вперше планшети Samsung обігнали за цим показником iPad.
У порівнянні з попереднім опитуванням Samsung стала єдиним вендором, що просунувся по всіх п’яти індикаторах оцінки: продуктивність, простота експлуатації, стиль і дизайн, функціональність і ціна. Планшети Apple отримали найбільш високі оцінки за шкалами продуктивність і простота експлуатації.
На третьому місці опинилися планшети Amazon, які набрали 826 балів, за ними гаджети Asustek – 821 бал. Acer показала результат нижче середнього (781 бал). У середньому ж ступінь задоволеності споживача склала 821 бал за 1000-бальною шкалою.
За даними опитування, для споживача найбільш важлива продуктивність планшета – за неї проголосували 26% респондентів. На другому місці – простота експлуатації (22%), на третьому – стиль і дизайн (19%). За ними слідують функціональність (17%), ціна виявилася на останньому місці (16%).
За матеріалами:
cnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас