Facebook хоче збирати дані користувачів по пересуванню мишки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook хоче збирати дані користувачів по пересуванню мишки

Технології&Авто
377
Facebook Inc. розглядає можливості по збору ще більшої кількості даних своїх користувачів.
Як повідомляє TheWallStreetJournal, найбільша в світі соцмережа подумує про такий екзотичний тип трекінгу, як відстеження по переміщенням комп’ютерної миші, кліках, скроллінгу та іншими операціями з даним комп’ютерним маніпулятором.
Експерти відзначають, що сьогодні подібний метод трекінгу користувачів не є традиційним і майже не використовується в рекламних цілях, так як рекламодавців більше цікавлять переходи по сторінках як такі, а не дії користувача всередині конкретної сторінки.
Тим часом, за даними WSJ, Facebook хоче «перейти на інший рівень» трекінгу і приділяти увагу поведінці користувачів на конкретних сторінках, навіть якщо самі користувачі просто зайшли на сторінку і не натискають там на будь-які банери або форми.
У статті також зазначається, що на додаток до переміщень мишки, Facebook має намір збирати більше мобільних даних. Напередодні стало відомо, що Facebook подвоїла свій прибуток завдяки гаджетам. А на минулому тижні стала відома зарплата засновника Facebook – сумарний заробіток Марка Цукерберга за підсумками минулого року склав близько $ 2,27 млрд, або близько шести мільйонів в день.
За матеріалами:
cybersecurity.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас