Акції Sony обвалилися на 11,1% лише за добу - це п'ятирічний рекорд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акції Sony обвалилися на 11,1% лише за добу - це п'ятирічний рекорд

Фондовий ринок
1177
Японський виробник споживчої електроніки Sony подешевшав під час торгів 1 листопада на 2,2 мільярда доларів, повідомляє агенство Bloomberg.
Причиною швидкого падіння вартості компанії стали заяви її голови Кадзуо Хіра, який 31 жовтня знизив прогноз з чистого прибутку на 40 відсотків – до 305 мільйонів доларів. Під час торгів на наступний день акції Sony подешевшали на 11,1 відсотка, що стало найбільш різким зниженням за п’ять років.
Компанія розраховує поправити своє становище в кінці 2013 року з виходом на ринок нового флагманського смартфона Sony Xperia Z1 і ігрової приставки Playstation 4. Остання повинна вийти на ринок США 15 листопада. До 31 березня, за оцінкою компанії, продажі Playstation 4 повинні досягти п’яти мільйонів одиниць.
Sony виробляє широкий спектр споживчої електроніки. Серед іншого, їй належать бренди VAIO, під яким випускаються ноутбуки, і Bravia для РК-телевізорів високої чіткості. У розважальній індустрії Sony володіє кіностудіями Columbia Pictures, TriStar Pictures і студією звукозапису Sony Music Entertainment.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас