ПР: після підписання асоціації з ЄС в Україну прийде хвиля інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР: після підписання асоціації з ЄС в Україну прийде хвиля інвестицій

Казна та Політика
2278
Підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС дасть поштовх для збільшення притоку інвестицій в країну, оскільки зросте довіра з боку її ділових партнерів. А створення механізмів захисту інвестицій послужить хорошим стимулом для вкладень капіталів в нашу країну. Про це заявив народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Олійник.
Народний депутат зазначив, що реформи, які проводить Україна на законодавчому рівні, вже зараз приносять свої позитивні плоди. Подальша модернізація законодавства і створення механізмів захисту інвестицій дозволить значно збільшити їх приплив в основні галузі економіки України, сказав він.
Головним же стимулом інвестувати в економіку нашої країни, за словами політика, стане підписання Угоди про асоціацію на саміті “Східного партнерства” у Вільнюсі. “Підписання угоди стане серйозним сигналом, що Україна рухається до Європи. Тому після підписання ми очікуємо, що в країну прийде потужна хвиля інвестицій. Коли інвестори побачать, що ми робимо кроки до створення комфортного інвестклімату, піде друга хвиля”, – повідомив Володимир Олійник.
Серед найбільш привабливих галузей для бізнес-партнерів він особливо відзначив вітчизняне сільське господарство.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас