Ющенко: входження Яценюка в Батьківщину - це помилка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко: входження Яценюка в Батьківщину - це помилка

555
Вступ Арсенія Яценюка в партію Батьківщина був помилкою з його боку. Про це заявив колишній президент України Віктор Ющенко в інтерв’ю виданню Вести. Репортер.
“Він розумна людина, але йому треба було дбати про власну політичну силу, формувати свою партію, йти з нею до кінця… Політичний клімат був би кращим, якби у Арсенія був свій політичний майданчик. Він би його менше сковував. Він був би більш натуральним і цікавим. А він у приймах, і у нього виникає багато свідомих і несвідомих обмежень. Я боюся, щоб його не використали”, – розповів політик.
У той же час Ющенко торкнувся питання підписання Угоди про асоціацію між Києвом і Брюсселем. За його словами, цей крок допоможе вирішити питання Юлії Тимошенко.
Нагадаємо, нещодавно низку депутатів виключили з фракції Батьківщина з гучним формулюванням “за зраду інтересів народу України” і спільне з владою голосування. Більше того, у соратників Юлії Тимошенко регулярні проблеми з явкою до Ради, через що вони не підтримують законопроекти, які насилу вносять до порядку денного.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас