Київ може залишитися без фонтанів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ може залишитися без фонтанів

Казна та Політика
648
Обладнання київських фонтанів, якими займається ВАТ “АК “Київводоканал”, зношене приблизно на 90%. Про це сьогодні на брифінгу повідомила Радник голови правління з питань інформаційної політики ВАТ “АК “Київводоканал” Вікторія Яковлєва.
За словами начальника дільниці з обслуговування фонтанів ПАТ “АК “Київводоканал” Валентини Пономарьової, найбільш проблемними є русанівські фонтани. “Найбільш проблемні на сьогоднішній день у нас русанівські фонтани. Там старе обладнання, яке ми вже демонтували в цьому році… адже воно вимагає капітального ремонту”, – сказала Пономарьова.
Вона також зазначила, що в поточному році силами “Київводоканалу” проводився ремонт обладнання русанівських фонтанів. “Але це вже не те, треба купувати нові насоси. Ми плануємо зробити це на наступний рік”, – додала вона.
Як зазначила В.Яковлєва, в цілому обладнання фонтанів зношене приблизно на 90%.
“Обладнання зношене на 90%, якщо не більше. Щорічно перед 1 травня ми думаємо, що особливо русанівські фонтани вже не запустяться”, – зазначила вона.
Яковлєва також зазначила, що особливістю обслуговування русанівських фонтанів є необхідність проведення водолазних робіт. “Якщо говорити про русанівськы фонтани, то їх обслуговують головним чином водолази, адже вся підземна система знаходиться під водою”, – додала вона.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас