Якщо Україна має такі просунуті відносини з ЄС, нехай кредитується в Брюсселі, а не у нас - Росія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Якщо Україна має такі просунуті відносини з ЄС, нехай кредитується в Брюсселі, а не у нас - Росія

Кредит&Депозит
1227
Прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв в інтерв’ю агентству Reuters зазначив, що якщо Україна має хороші відносини з Євросоюзом, нехай кредитується в Брюсселі, передає прес-служба уряду РФ.
“Вони до нас весь час звертаються, наприклад за кредитами. Нарешті, якщо у них такі просунуті відносини з Євросоюзом, що, напевно, непогано, то у нас теж хороші відносини з Євросоюзом і нехай вони кредитуються в Брюсселі”, – зазначив глава уряду РФ .
“Мені здається, це нормально абсолютно, тут немає ніяких ревнощів. Зрозумійте, у нас прекрасні відносини з Євросоюзом, у нас величезний товарообіг, що не йде ні в яке порівняння, наприклад, з товарообігом між Україною і Євросоюзом, у нас 400 млрд щорічного товарообігу з ЄС.
Більше, напевно, тільки, може бути, у США і у Китаю. Тому ми теж ексклюзивні партнери. Але одна справа – обсяг торгівлі, інвестицій, а інша справа – коли приймається рішення керуватися нормативною базою певного інтеграційного об’єднання. Тут, що називається, без образ, ми повинні розуміти і порахувати наші гроші”, – підкреслив політик.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас