Раджу українцям не кусати лікті, якщо євроінтеграція не принесе очікуваних дивідендів - Медведєв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Раджу українцям не кусати лікті, якщо євроінтеграція не принесе очікуваних дивідендів - Медведєв

Світ
2528
Прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв в інтерв’ю агентству Reuters порадив українцям не кусати лікті, якщо євроінтеграція не принесе очікуваних дивідендів, повідомляє прес-служба уряду РФ.
“Якщо вони вибрали цей шлях, нехай вони по ньому йдуть, ми їм неодноразово про це говорили. Це суверенний вибір України, але нехай потім не кусають собі лікті, якщо виявиться, що вони не отримають тих дивідендів, тих вигод, на які розраховують, і в той же час позбудуться тих переваг, які є”, – підкреслив глава уряду РФ.
“У нас, якщо говорити відверто, зараз з ними особливі відносини, ексклюзивні відносини. Ці відносини засновані на цілому ряді послаблень, пільг, застосовуваних при поставках їх товарів на російський ринок. Але якщо вони будуть належати до іншого митного союзу, якщо вони будуть належати до зони вільного підприємництва, створеної за участю Євросоюзу, стало бути, на них будуть поширюватися вже інші правила”, – додав Медведєв.
“Ми цього не можемо не враховувати. Ми ж не проти того, щоб вони десь брали участь – так нехай беруть участь в будь-яких союзах і об’єднаннях, але якщо там будуть застосовуватися вже інші правила, ми не можемо цього не враховувати у нашій практиці. Тому тут немає ніякого примусу до союзу з Росією, Казахстаном, Білорусією, тут немає ніяких підводних інтересів. Просто вони повинні вибрати, де їм вигідніше перебувати”, – підкреслив глава російського уряду.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас