Янукович: курс України на євроінтеграцію беззаперечний і жодним сумнівам не підлягає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: курс України на євроінтеграцію беззаперечний і жодним сумнівам не підлягає

Казна та Політика
2333
Президент України Віктор Янукович наголошує, що курс України на євроінтеграцію – беззаперечний і жодним сумнівам не підлягає. Про це він сказав в інтерв’ю українським телеканалам у четвер, 29 серпня.
У ході розмови з журналістами президент також прокоментував проблеми на російській митниці.
“Сусіди погарячкували”, – описав ситуацію Віктор Янукович.
Янукович пропонує вирішувати проблеми у відносинах з сусідами, як на Сході, так і на Заході, шляхом переговорів. “Після того, як я отримав інформацію про те, що відбувається у нас на кордоні, я відразу ж подзвонив президенту Путіну і поставив Володимиру Володимировичу питання. Він каже:“Я теж абсолютно збентежений цими діями, це неправильно. І я вже запросив для пояснень керівників, фахівців”, – повідомив Янукович.
Він підкреслив, що обидві сторони повинні не ускладнювати відносини, а вдосконалювати їх, зокрема “створювати умови для руху товарів, для руху фінансів, для руху робочої сили, інвестицій”.
“Моє глибоке переконання, що нам потрібно знайти прагматичні рішення. І наші національні інтереси завжди будуть покладені в основу відносин як з Європейським Союзом, так і з Митним союзом”, – підсумував президент.
Нагадаємо, раніше сьогодні в російському посольстві погрожували Україні тим, що торговельна війна – лише репетиція.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас