Термін подання річної фінансової звітності продовжили на 20 днів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Термін подання річної фінансової звітності продовжили на 20 днів

Казна та Політика
1425
Кабінет міністрів України пропонує продовжити термін подання річної фінансової звітності, в тому числі складеної за МСФЗ, до 28 лютого з 9 лютого року, наступного за звітним.
Відповідний проект постанови “Про внесення змін до деяких актів Кабінету міністрів України” розроблено з метою удосконалення порядку подання фінансової звітності, затвердженого урядовою постановою № 419 від 28 лютого 2000 року.
Крім того, проектом постанови передбачено відстрочення на один рік початку складання фінансової звітності та консолідованої фінансової звітності за МСФЗ кредитними спілками та підприємствами, що здійснюють господарську діяльність з управління активами, до 1 січня 2015 року. Разом з тим підприємства, що здійснюють діяльність у сфері фінансових послуг і страхування, будуть складати таку звітність починаючи з 1 січня 2014 року, як і планувалося.
Інститути спільного інвестування будуть складати фінансову звітність з урахуванням особливостей, встановлених відповідно до Закону України “Про інститути спільного інвестування”.
Проект постанови опублікований на сайті Кабміну для обговорення, одержання зауважень і пропозицій.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас