У сезон відпусток поїзди Hyundai їдуть на південь напівпорожніми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У сезон відпусток поїзди Hyundai їдуть на південь напівпорожніми

Казна та Політика
1658
На сьогоднішній день в поїздах “Інтерсіті +”, що рухаються з Криму, залишилося ще близько 40 тисяч вільних місць. Про це повідомили в “Укрзалізниці”.
У відомстві зазначають, що в серпні на поїзд Skoda сполученням Харків – Сімферополь-Харків до Криму було запропоновано 11 500 місць, квитків при цьому продали на 5,2 тисячі місць. У зворотному напрямку до кас надійшло також 11,5 тис. квитків – з них на руках у пасажирів виявилися вже 3 тисячі.
На поїзд Hyundai сполученням Дніпропетровськ – Сімферополь – Дніпропетровськ в серпні було запропоновано 11,6 тис. місць у напрямку Сімферополя і назад, реалізовано на виїзд до Дніпропетровська 4,4 тис. квитків.
На поїзд Skoda сполученням Донецьк – Сімферополь – Донецьк пропозиція місць в серпні становить 11,5 тис. місць у напрямку Сімферополя, реалізовано 5,9 тис. квитків; на виїзд з Криму було запропоновано 11,5 тис. місць, вже реалізовано 6,1 тис. квитків.
Нагадаємо, з 16 липня подорожчали залізничні квитки на всі потяги внутрішнього і міжнародного сполучення, крім вагонів “Інтерсіті +” і “СВ”. Наступне підвищення тарифів на проїзд заплановано на осінь.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас