Ніяких воєн між Україною і Росією не буде - Азаров — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ніяких воєн між Україною і Росією не буде - Азаров

Казна та Політика
439
Ніякої торгової війни між Україною і Російською Федерацією не буде, переконаний прем’єр-міністр України Микола Азаров.
“У цій ситуації мене здивувала реакція деяких наших політиків, з якою радістю та ентузіазмом вони розігрували тезу про нібито торгові війни між Україною і Росією. Можу відповідально заявити, що ніяких воєн не буде. А цим політикам я б порадив подумати: невже в наших національних інтересах будь-які торгові війни з нашим найбільшим партнером?”, – написав він на своїй сторінці в Facebook, спілкуючись з користувачами в п’ятницю.
“До речі, на мій погляд, ці війни і не в інтересах Росії. Тому ми повні рішучості докласти всіх зусиль для врегулювання наявних спірних питань. Ну, а наші люди повинні робити з усіх цих подій відповідні висновки”, – додав він.
М.Азаров нагадав, що на зустріч до Москви терміново вилетіла українська урядова делегація на чолі з віце-прем’єр-міністром Юрієм Бойко, де відбулася його зустріч з першим віце-прем’єр-міністром Росії Ігорем Шуваловим.
“Досягнута домовленість про те, що в понеділок зустрінуться представники української та російської митних служб та відпрацюють всі питання, які на сьогоднішній день відносяться до розряду невирішених. Словом, здійснюється абсолютно нормальна робота з врегулювання тих питань, які потребують додаткового погодження та розгляду”, – повідомив прем’єр.
Він висловив переконання, що такі рішення будуть знайдені.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас