До українських товарах є довгий перелік претензій - "Роспотребнадзор" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До українських товарах є довгий перелік претензій - "Роспотребнадзор"

Аграрний ринок
905
У Росії до України є претензії у сфері захисту прав споживачів, вважати це торговельною війною неправильно, заявив керівник Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар РФ Геннадій Онищенко.
“У нас іде професійна робота. Ми маємо конкретний довгий перелік претензій, що знаходиться в області законодавства у сфері захисту прав споживачів”, – сказав Онищенко агентству перед переговорами з українською делегацією.
За його словами, “мова йде про відповідність продукції вимогам законодавства про захист прав споживачів, про відповідність якості”. “Саме так. Якщо це називають торговою війною, нехай це називають торговою війною”, – сказав він.
У п’ятницю в Москві Г.Онищенко планує обговорити з українською делегацією перспективи повернення на російський ринок кондитерської продукції компанії Roshen (Україна). Росспоживнагляд ввів заборону на постачання продукції Roshen в РФ.
Українська сторона заявила, що Росія ввела заборону на ввезення практично всіх українських товарів, які зазнають проблем при перетині російської митниці.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас