У Києві в листопаді відкриють станцію метро "Теремки" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві в листопаді відкриють станцію метро "Теремки"

Казна та Політика
1205
Київська влада планує ввести в експлуатацію до листопада станцію метрополітену “Теремки”. Про це розповів журналістам голова Голосіївської районної державної адміністрації в місті Києві Юрій Курінний після засідання круглого столу “Перспективи розвитку транспортної інфраструктури Голосіївського району міста Києва”.
“19 або 20 серпня буде пробний проїзд поїзда (на станції метрополітену “Теремки” – Ред.). У повному обсязі станція відкриється на початку листопада, коли пустять всіх пасажирів”, – зазначив він.
При цьому, за словами Ю. Курінного, є певні проблеми з фінансуванням, незважаючи на те, що гроші виділені. “Кабінет міністрів гроші виділив, але їх не можуть прийняти. Депутати Київради відмовляються працювати. Питання не політичне, навіть не соціальний, а воно просто господарче”, – уточнив чиновник.
Нагадаємо, віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул повідомляв, що відкриття станції київського метрополітену “Теремки”, заплановане на День незалежності, перенесено на осінь. “Гнати терміни на шкоду якості ніхто не буде, але, безумовно, протягом декількох місяців станція буде здана”, – заявив він. При цьому чиновник відмовився назвати конкретну дату введення станції в експлуатацію.
За його словами, робітники вже облицьовують плиткою стіни і укладають підлогове покриття. Станція буде облаштована з урахуванням потреб людей з особливими потребами – на “Теремках” з’являться чотири ліфти і звукові інформатори руху.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас