АМКУ поки не дозволив компанії Ахметова придбати Укртелеком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ поки не дозволив компанії Ахметова придбати Укртелеком

Казна та Політика
779
Антімопопольний комітет України прийме рішення щодо дозволу СКМ на купівлю Укртелекому через місяць, повідомив перший заступник голови АМКУ Рафаель Кузьмін.
“До нас звернулася компанія СКМ за дозволом на купівлю Укртелекому. Ми зараз досліджуємо це питання. Відправили запити всім учасникам ринку, експертам, регуляторам. Чекаємо відповідей і потім будемо аналізувати і приблизно через місяць можемо дати чітку відповідь, чи вплине транзакція на конкурентне середовище” , – сказав він.
Як повідомлялося раніше, на початку червня найбільша українська фінансово-промислова група СКМ Ріната Ахметова придбала в групи EPIC 100% акцій компанії UA Тelecominvest Limited (Кіпр), що володіє 100% ТОВ ЕСУ (Україна), якій, у свою чергу, належить 92,79 % акцій ПАТ Укртелеком – найбільшого українського гравця фіксованого зв’язку, а також оператора мобільної мережі 3G.
Зазначимо, що СКМ уже володіє одним оператором фіксованого зв’язку – телекомунікаційною групою Vega, а також є міноритарним акціонером Астеліт, оператора мобільного зв’язку Life:).
Також нагадаємо, що в січні-червні 2013 року ТОВ ЕСУ збільшило чистий збиток на 31,3% порівняно з аналогічним періодом 2012 року – до 475,912 млн грн, у зв’язку із збільшенням фінансових витрат.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас