Чим запам'ятався четвер: ми платимо Китаю китайським кредитом, Україну запропонували зробити федерацією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чим запам'ятався четвер: ми платимо Китаю китайським кредитом, Україну запропонували зробити федерацією

1010
Україні – федеральну форма устрою
Українській державі для подолання проблем, пов’язаних з розколом по лінії Захід-Схід, необхідна федеральна форма устрою.
Таку думку висловив народний депутат України від Партії Регіонів Микола Левченко. “Я запевняю, що Україна не впорається без федеральної форми устрою”, – заявив він.
P.S. У нормальних правових державах, де в конституції написано що країна – унітарна, за подібні заяви можуть відвести до суду. За неповагу до основного закону. Але в Україні цю карту будуть вічно розігрувати…
Дефіцит держбюджету за 6 місяців зріс в 3,4 рази
Дефіцит державного бюджету України за перше півріччя 2013 року по порівнянні з дефіцитом за підсумками першого півріччя 2012 року виріс в 3,4 рази – до 22,746 млрд грн. Згідно з повідомленням, Мінфін погіршив раніше оприлюднений показник дефіциту держбюджету за підсумками першого півріччя 2013 року в 22,500 млрд грн до 22,746 млрд грн.
P.S. Зате Кабмін і всі міністри по черзі продовжують нам розповідати про “небувалий врожай”, “стабільний курс” і “середню ЗП по країні” на рівні 4 тис.
Кабмін не допустить необгрунтованого зростання цін на сільгосппродукцію
Кабінет Міністрів України не допустить необгрунтованого зростання цін на сільськогосподарську продукцію, тим більше що врожайність цього року вища , ніж у минулому. Про це повідомив перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов після засідання уряду. “Важливо, щоб високий урожай відчув кожен українець. Тому уряд контролюватиме ціни на сільгосппродукцію. Ми не допустимо їх необгрунтованого зростання”, – сказав він.
P.S. Як дуже точно помітив наш читач на форумі “світові ціни на зерно впали проти минулого року на 40-50%, тут потрібно рятувати виробників, а він не допустить зростання цін”. Додати нічого.
В Індії 97% населення не платять прибутковий податок
35 мільйонів індійців (3% населення) платять прибутковий податок, при населенні в 1,2 мільярда, передають місцеві ЗМІ. Велика частина економіки Індії знаходиться в тіні. Одним з пояснень цього є те, що сільське господарство не оподатковується, а дві третини індійців проживають у сільській місцевості.
P.S. Цікаво, а якби цей податок платило хоча б 50% населення – де б зараз була Індія? При тому, що у неї і з 3% є гроші на армію і ядерну зброю.
Платимо Китаю китайським кредитом
Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами виділило китайській Державній машинобудівній корпорації (CMEC) $ 52 млн для реалізації першого етапу національного проекту Повітряний експрес. Нагадаємо, що в квітні 2011 року Україна домовилася з Китаєм про залучення $ 372 млн доларів на будівництво залізниці між найбільшим у країні аеропортом Бориспіль і Києвом у рамках нацпроекту Повітряний експрес.
P.S. Як цікаво і здорово виходить – платимо китайцям за роботу китайським же кредитом. За яким відсотки теж платимо китайцям))) Браво, Кабмін!
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас